Nustatymas

Pradėjo Anonymous, Rugpjūtis 21, 2009, 04:23:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

sahara789

Jis darvinas ar platonas? Aš linkstu į platoną.

Leotaurus

Alan J Perlis Kokio tipo šis kompiuterių genijus?

sahara789

Kadangi negaliu teikti galiu tik spėti, tai spėju ramzis.

sahara789

Antanas Smetona VU Filologijos fakulteto dekanas. Kokio jis tipo?

Leotaurus

Leotaurus

Vytenis Sinkevičius platonas ar darvinas? Asmenybė yra stipraus juoko pasyvios psichikos.

http://rc.lt/dienorasciai/irasas/dedes-vytenio-pasakele-mergaite-vardu-dainele
Patyčios iš ramzio tipo Daivos Bilevičiutės

Minas

turbūt kad platonas, juolab dar radijuje dirba, kur girdimoji atmintis ir ekstravertiškumas labai svarbu

Justinas999

Dara O`Brian panašus į Giedrių Drukteinį

>Bipolar, Borderline Personality Disorder , Social Anxiety, ADD/ADHD<

Nathicana

Justinas999

Linkolnė ir tūrbūt kad voltero genotipo.

Justinas999

Helio Gracie - Brazilian Jiu Jitsu pradininkas, voltero ar linkolno tipo?

filosofas

manau, kad linkolnas, veidas plokščias:

--

brolis Carlos manau irgi linkolnas

Osvaldo Fadda vienas iš įkūrėju, manau irgi linkolnas.

Mitsuyo Maeda - bronsonas.

Leotaurus

Manau linkolnas, linkolno kakta yra vidutinė, bet tipas yra nustatomas pagal visumą.

Zoja

Leotaurus

Mano manymu Måns Zelmerlöw yra linkolno tipo. Bet žandikaulis ir pakaušis vidutinis. Ramzio tipas tarp platonų būtų nuskriaustas, šis vyrukas yra mėgstamas.

filosofas

Måns Zelmerlöw  gali būti linkolnas, bet jo žvilgsnis ir veidas keistas. Atrodo jog žmogui būtu juoko asimetrija.

Justinas999

Gal dėl to kad gėjus? ::)

Leotaurus

Thomas Wedgwood volteras ar linkolnas?

Zoja

Tomas Vaitkus - linkolnas? :)

Zoja

Sergejus Muravjovas? (platonas gal?)

filosofas

Manau, kad abu šie vyriokai yra platonai.

Tomas Vaitkus iš šono.

---
Tuo tarpu Muravjovas akivaizdžiai platonas.

Kristina

Sveiki,
Abu bronsonai?
Tai mano tėvai,kartu pragyveno vos vienerius metus ,susilaukė manęs ir išsiskyrė.o aš labai įdomi persona,įdomu iš kurio gavau visas "gėrybes''? :-\ ;D
Gal jų nuotraukoje matot kažkokių įžvalgų?

Leotaurus

Kristina tavo mama bronsono tipo, tėtis tikrai ne bronsono tipo, nes kaktinė dalis didoka, apatinis žandikaulis mažas.

Kristina

Leotaurus

Panašus į platono tipą.

Minas

Kaip manot Igoris Kofas bronsonas naturalas, paniręs į destruktyvų elgesį ar depresyvus ? http://www.delfi.lt/pramogos/zmones/lemon-joy-vokalistas-i-kofas-suklupo-zalingas-gyvenimo-budas-vos-nesibaige-tragiskai.d?id=69721244

Man jis visada atrodė gan normalios psichikos ir sprendžiant iš žvilgsnio ir iš elgesio

Leotaurus

Manau, kad visuomet buvo depresyvus.
http://www.15min.lt/zmones/naujiena/interviu/igoris-kofas-tinginys-nuo-galvos-iki-batu-raisteliu-papildyta-balandzio-28-d-672-146992
Visada maniau, kad esi iš tų, kurie lengvai pasineria į depresiją – kartais net nei iš šio, nei iš to.

Buvo keletas periodų, kai žmonės tikrai galėjo pagalvoti, jog skęstu, bet aš ir pats gerai nežinau, kas yra depresija. Žinau, kas yra nuotaika, kai nieko nesinori, tačiau ar tai galima vadinti depresija? Manau, tai – paprasčiausia tinginystė (juokiasi).
Esu tinginys nuo galvos iki batų raištelių. Tingiu susišukuoti, todėl man geriau į gatvę išeiti užsimaukšlinusiam kepurę. Tingiu kaskart raišiotis batus, todėl mieliau aviu įsiaunamus, o kuprinėje, kad būtų patogiau apsiauti, nešiojuosi šaukštelį (kvatojasi). Toks esu nuo pat vaikystės.