Nustatymas

Pradėjo Anonymous, Rugpjūtis 21, 2009, 04:23:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Leotaurus

Diego Forlán

Volteras ar linkolnas?

feniksas

Citata iš: Leotaurus Įrašytas Rugpjūtis 29, 2013, 05:18:07 PM

Linkolnė ar platonė?
http://huxleymakeslovenotwar.blogspot.com/2012/12/maria-nys.html
Jos vyrukas rašytojas darvinas.

Maria Nys yra linkolnė. Abu buvo įnikę į narkotikus.

Voltero genotipo linkolnė (veidas smailus):

feniksas

Citata iš: Leotaurus Įrašytas Rugpjūtis 29, 2013, 05:20:16 PM
Diego Forlán

Volteras ar linkolnas?

Dėl plokščio veido tai man jis linkolnas:

filosofas

Klitčko broliai ramziai ar volterai?

feniksas

Žinoma, kad volterai. Pakaušis mažas:

filosofas

Neda Malunavičiutė ramzė ar vgl?

Asmik Grigorian manau irgi ramzė  :-\

feniksas

Leotaurus

Mis Amerika
Nina Davuluri

Ar ne ramze?

filosofas

Bertrand Russel'as darvinas ar volteras ?

feniksas

Darvinas. Čia panašus veikėjas į Izraelio prezidentą Šimon Peres. Volterai neturi tokio pakaušio.

filosofas

Būtent aš iškart ir pagalvojau apie panašumą į Perezą, tačiau tik nosies pasisukimas ir smakras truputi suklaidino.

feniksas

Pas Liną Kleizą žiūriu, kad nosies kaulas vis dėl to didokas. Nebus taip, kad jis yra ne bronsonas (pats žandikaulis kaip ir stambus, nors veidas panašus į smailų, kakta link žemesnės)?

Tiesa, ramzio tipui tai jis gal per stabilios psichikos.

Čia tai išvis atrodo kaip volteras (pakaušis pas jį nėra didelis):

Šmaikščių internautų lyginamas su čečėnų kovotoju:

filosofas

Šita aš irgi esu pastebėjęs, turi jis labai nemažai panašumų į mano voltero tipo pusbrolį. Lino tik nosies kaulas pasisukęs į kairę, bet, kad Linas volteras yra nemažai šancų.
Mano pačio pakaušis panašaus didžio kaip Kleizos.

Beje, J.Valančiuno nosis šiaip ir į dešinę pasisukus, tačiau pakaušis šioks toks yra...

feniksas

Valančiūnas volteras. Buvau suklydęs prieš tai, tik per šiemetinį čempionatą pastebėjau, kad visgi ne ramzis tas Jonas.

filosofas

Kleiza ir volteras greičiausiai bus. Nors reikėtu rasti jo tėvų foto tada būtu kaip viskas ir aišku...

feniksas

Va dar Lino Kleizos vaizdas iš šono. Pakaušio nėra:

filosofas

Beje o, kartais Kalnietis ne volteras, o tikrai darvinas?
Nosis žiauriai į dešinę krypsta, smakras daug maž vidutinis.

A.A jo tęvas panašu irgi buvo volteras:
http://www.lrytas.lt/-12868966571286412488-mir%C4%97-kauno-%C5%BEalgirio-gyn%C4%97jo-m-kalnie%C4%8Dio-t%C4%97vas-papildyta.htm

feniksas

Nosis kalniečio miniatiūrinė, o smakras iš šono mažas. Tėvas darvinas, nors ir nosis pas jį taip pat pasisukusi į dešinę. Motina linkolnė, dukra darvino genotipo platonė (platono tipo - atkreipti dėmesį žandikaulį).

Šeimyna (motina, dukra ir tėvas):

Kalniečio nosis:

Beje, pas kalnietį atvirkščias ne tik nosies pakrypimas, bet ir kairys žandikaulis aiškiai didesnis už dešinį. Matyt smegenų pusrutulių dėsningumai pas jį yra atvirkšti standartiniams.

filosofas

Heh, na gal. Kartais galima suklysti su darvinų ir volterų(arba net su linkolnų ir darvinų, tas pats Peres'o atvėjis  :) ), tad tokiais atvėjais reikia atkreipti dėmesi ir į sudėjimą

Naujojo Šerloko Holsmo nosis ir į dešinė, tačiau kaulas nedidelis, tai gal ir čia darvinas?  :-\

feniksas

Linas Kleiza darosi internetinių juokelių objektu:

filosofas

Graudžiausi tai tie kas kūria tokius "fotošopintus" vaizdus  :-\ ............

Leotaurus

Negalima tyciotis is religijos tokiais budais, dauguma zmoniu yra tikintys. Kam uzgauti ju isitikinimus ir religinius jausmus?!

filosofas

Čia ne iš religijos juokiasi, bet galimas dalykas, kad kaip kažkas minėjo naudojant logiką "kodėl stulpas be kepurės" yra pašiepiamas Kleiza dėl savo naujo įvaizdžio  ;D

Justinas999

>Bipolar, Borderline Personality Disorder , Social Anxiety, ADD/ADHD<

Leotaurus

Nesvarbu kokia rase ar tautybe nuotraukoje tas pats bronspno tipas  :)
KAS AUTORIUS?

Justinas999

Citata iš: Leotaurus Įrašytas Rugsėjis 20, 2013, 10:53:43 PM
Nesvarbu kokia rase ar tautybe nuotraukoje tas pats bronspno tipas  :)
KAS AUTORIUS?
FaceResearch.org, a site run by two psychologists at the University of Aberdeen in Scotland, features software that can average together faces from thousands of photos. These images purportedly show the average face of women from 40 different nationalities.

:D :D :D
>Bipolar, Borderline Personality Disorder , Social Anxiety, ADD/ADHD<

feniksas

Ta internetinė programėlė automatiškai gamina bronsonus. Nuėjau ir sudėjau atseit dviejų darvinų juodaodžių nuotraukas, tai rezultatas iš esmės beveik primena bronsoną, o jeigu tik derinamos nuotraukos bent su vienu bronsonu, tai rezultatas vienaprasmiškai gaunasi bronsonas. Bronsono veido proporcijos nuolat laimi tame "mikse". Taip jau ta programa sukurta. O ir duomenų bazėje dominuoja bronsonai, nors ir yra darvinų ir platonų šiek tiek.

filosofas

Norvegijos ministras pirmininkas Jens'as Stoltenberg'as platonas, taip?

feniksas

Volteras,

jaunas:

Kitos foto:

filosofas

??? Hm... Norvegijoje, kur daug natūralų volteras tapo PM. Įdomu  :-\