Sveiki, čia Ieva pieva, įterpsiu ir aš savo moterišką subinę jūsų diskusijoj. Taip, Jurgis padarė klaidą savivaliaudamas, bet džiaugtis čia kaip Greddy džiaugias, kad oooooj imsimės naujų darbų, tai yra stačiai juokinga Kuris iš jūsų tiek įdėjo darbo kiek jis ir kuris iš jūsų taip iš mano TT kiek jis??? "Imsimės naujų darbų"? Imkis tik norėčiau matyti rezultatą ir konkrečius darbus, o tu Greddy svajoti labai moki ai ką aš čia svaigsiu ir aiškinsiu, darykit jūs ką norit, bet tokios jūsų kalbos iš šalies labai jau nekaip skamba. Tikiuosi Liutauras su Jurgiu susitars ir viską išsiaiškins ir viskas vėl veiks kaip po senovei. Geriau jau klaidos, nei jokių darbų, o be Jurgio, kaži ar jie išvis būtų padaryti...
Prieš pradedant teplioti (ne rašyti, o teplioti) tokius komentarus, pirmiausia reiktų pasiklausti ir išsiaiškinti, kas buvo pasakyta, ir jeigu buvo neaišku, pasiaiškinti.
Jeigu smirk'as Tau/Jums reiškia džiaugsmą fenikso "atstatydinimu", tada reiktų nuo to ir pradėti.. Niekur nerašiau, kad aš ar kažkas kitas išmano geriau teoriją už feniksą, nei vienam iš postų nebuvo to paminėta. Niekur nebuvo pasakyta, kad feniksas įdėjo mažai savęs į teoriją, nieko panašaus. Taip pačiai niekur neteigiau, kad aš nuveikiau svarbiau/daugiau teorijoje negu feniksas, visų pirma, ar man to reikia? Nei vienam poste feniksas, kaip asmenybė, nebuvo kritikuojama. Pastabos buvo mėtomos jo teoriniams pasiūlymams, jokiu būdu ne jam.
Tai buvo leotaurus ir fenikso konfliktas, ne mano, ir aš neturi jokiu pretenzijų į tai. O "imsimės naujų darbų" tą ir reiškia, kad šį konfliktą reikia palikt ir judėt toliau, toks ir pozityvas. Pozityvas ne fenikso "atstatydinime", o motyvacijoje veikti toliau. Daugiau nesiruošiu geranoriškai aiškinti svetimo nenuovokumo.