Paskutiniai įrašai

Puslapiai: [1] 2 3 ... 10
1
Asmenybės tobulinimas / Ats: Kaip tobulintis muzikoje Platonui
« Paskutinis įrašas sukūrė Leotaurus Įrašytas Gruodžio 05, 2024, 11:31:15 pm »
Pradžioje reikėtų padirbėti su savimi, su savo stabilumu. Kūryboje reikia stabilumo ir užbaigtumo.
Neuroleptikai slopina dopamino gamybą, jie naudojami šizofrenijai ir sunkiai depresijai gydyti.

Norint kurti muziką reikia dar bendrauti su muzikos žmonėmis, bendrauti su klausytojais. Žiūrėti kas yra gerai, kas negerai. Kas užveda klausytojus. Tiek liūdna, tiek linksma muzika yra malonumo šaltinis. Todėl muzika turi prasibrauti į žmonių širdis.

Kuriantis žmogus turi gauti atpildą iš muzikos, tuomet gausi palaikymą iš visuomenės, ir tavo problemos, ligos paliks tave. 

Leo, linkiu tau to!
2
Asmenybės tobulinimas / Kaip tobulintis muzikoje Platonui
« Paskutinis įrašas sukūrė Leo Įrašytas Gruodžio 02, 2024, 07:31:27 pm »
Sveiki,

rašau tokiu klausimu: kaip būti sėkmingesniam muzikinėje veikloje?

Esmė, kad aš tos muzikos galiu kepti daug, tačiau mažai pribaigiu. Šiaip per savaitę padarau kelias "idėjas", t.y. loop'sus, kuris skamba daugmaž kaip muzika, tik nesudėta į normalią kompoziciją. Kompozicijoj stringu. Dar ir suvedimas nervina, nes šiaip skamba viskas normoj, tačiau čia yra savitos metodologijos ir jos mane "ėda". Bendrauju su vienu žmogum, jis duoda patarimus už pinigus (paslaugų platformoje). Muzika mano normali, kartais linksma, pašėlusi, kartais depresuota, neurotiška, bet juk muzika turi būti visokia. Ir tada prasideda, vienam patinka tas gabalas, kitam anas... Tas yra sunku.

Taiva, su idėjom kaip ir okay, su išpildymu dar pusė velnio, su populiarumu - ne kažką...

Šiaip vienas YouTuberis sakė, kad visai normalu per metus "išleisti" 6-10 kūrinių, bet pas mane jų per mėnesį daugiau, tik ne visada baigtų.

Reiktų galbūt tvirtos rankos gyvenime, galbūt vadybininkės normalios.

Dėl vartojamų neuroleptikų nelabai galiu dalyvauti socialiam gyvenime, taigi tas tikrai trukdo. Kaip sakau, jei ne tai, būčiau seniai prasimušęs, ir čia, aišku, liečia ne tik muziką, bet ir vaidybą, ir frontmenavimą, rašymą ir pan.

Šiaip kitiems kai pasakau, kiek prikuriu gabalų, tai žmonės nusčiūva, susinepatogina kartais. Tas nei labai džiugina, nei liūdina, excitement'o prideda gyvenimui, bet kad tos laimės nelabai daug.

Gal turit minčių, patarimų?
3
Tipų nustatymas / Ats: Artur Lebedenko
« Paskutinis įrašas sukūrė Leotaurus Įrašytas Lapkričio 30, 2024, 01:14:34 pm »
Darvino tipo.
4
Tipų nustatymas / Artur Lebedenko
« Paskutinis įrašas sukūrė Ona Įrašytas Lapkričio 19, 2024, 09:10:12 pm »
Sveiki, koks yra tipas youtuberio Artur Lebedenko?
5
Bronsono tipas / Ats: Bronsono patyčios
« Paskutinis įrašas sukūrė Paulius Įrašytas Lapkričio 12, 2024, 10:19:50 pm »
Depresyvūs bronsonai bronsonų visuomenėje užima žemas vietas. Bronsonų daugumos visuomenės nemėgsta depresijos, tokie žmonės yra atsijojami dėl kokybės. Depresija - tai yra smegenų liga. Niekada nenusileisti tokiems žemo lygio žmonėms ir nebijoti jiems viską sakyti į akis, jie kaip mat pabūgsta. Jie tik atrodo drąsūs, iš tikrųjų jie yra bailiai.
6
Tipų santykiai / Ats: Pagarbos santykiai
« Paskutinis įrašas sukūrė Eli Įrašytas Lapkričio 09, 2024, 12:46:57 pm »
Man atrodo Donaldas Trampas linkolno tipo, nors radau šiame forume diskutuojant, kad jis platono. Bet man jo nosikaulis atrodo didelis (nuo viršaus prasideda didelis - nuo kaktos laikant pradžią (viršų)).
7
Voltero tipas / Terry A. Davis
« Paskutinis įrašas sukūrė Leotaurus Įrašytas Lapkričio 03, 2024, 01:02:27 pm »

Terry A. Davis buvo amerikiečių programuotojas, sukūręs operacinę sistemą TempleOS. 1996 m. jis pradėjo patirti manijos epizodus, dėl kurių buvo kelis kartus hospitalizuotas. Iš pradžių jam buvo diagnozuotas bipolinis sutrikimas, tačiau vėliau nustatyta šizofrenija. Nepaisant šios diagnozės, Davis sukūrė TempleOS – unikalią operacinę sistemą, kurią jis laikė „Dievo trečiąja šventykla“.

Jis vienas pats per dešimtmetį sukūrė šią sistemą, įskaitant originalią programavimo kalbą HolyC, redaktorių, kompiliatorių ir branduolį. TempleOS buvo sukurta kaip 64 bitų, vieno vartotojo sistema, veikianti be tinklo palaikymo, su 640x480 raiška ir 16 spalvų grafika, atspindinti Davis'o viziją apie „Dievo šventyklą“ kompiuteryje.

Yra panašumo su darvino tipo šizofrenija sergančiu žmogumi.

https://en.wikipedia.org/wiki/TempleOS
8
Bronsono tipas / Ats: Bronsono patyčios
« Paskutinis įrašas sukūrė Leotaurus Įrašytas Lapkričio 03, 2024, 12:57:10 pm »
Depresyvus silpnos ar stiprios bipolinės depresijos bronsonas moteriškos lyties yra labai agresyvus. Pavydžiui mokytojų kolektyvuose jie labai siautėja, daro stipriausias intrigas.
Patarimas į agresija niekada neatsakyti agresija nes būsite padaryta auka.
Veikti kitų bronsonų  aplinką, stengtis su jais turėti simpatijas.
Galima bandyti perlaužti šio bronsono antipatija, su juo pradėti elgtis gerai, tuomet  tokiam žmogui bus šokas. Jis elgiasi blogai, o jūs gerai, tuomet jis nesupras, kas čia vyksta. Tik nereikia pataikauti.
Niekada negalima bijoti tokių bronsonų, reikia jiems priminti, kad jie yra konfliktiški, emocionalūs ir jiems reikia pasakyti, kad jų yra tokia natūra. Tiesiog ramiai besišypsant.
Didžiausi tokių bronsonų priešai yra bronsonai, dažnai patys bronsonai skundžiasi bronsonais  :D
Jeigu bus kokių neaiškumų rašykite, pagelbėsiu.
9
Bronsono tipas / Bronsono patyčios
« Paskutinis įrašas sukūrė Spyglyz Įrašytas Spalio 25, 2024, 04:34:20 pm »
Sveiki,

Dirbu vienam kolektyve, susipykau su depresyvia bronsone. Ji aktyvi, labai dedasi nagla, mėgsta patyčias, duchinti ir trolinti kitus. Taip gavosi, kad ji mato mane kaip konkurentę ir jos pasipylė patyčios mano adresatu. Visokie vieši menkinimai, žeminimai. Gal žinote kokį ginklą, kaip atsilaikyti, apsiginti prieš depresyvią bronsonę, kad atstotų?
Pati nežinau kokio tipo esu. Turbūt nortono arba volterio genotipo.
10
Bronsono tipas / Anatahan incidentas
« Paskutinis įrašas sukūrė Leotaurus Įrašytas Rugsėjo 01, 2024, 01:03:50 am »
Bronsono tipo moteris pateko į negyvenamą salą su 32 vyrais.

Higa Kazuko (比嘉和子. 1922-1972)

Moteris kuri negyvenamoje saloje 6 metus gyveno su 32 vyrais.

Dėl šios moters mirė apie 10 vyrų, ji dėl maisto ir paslaugų seksualiai santykiavo. Grįžusi į Japonija labai teigiamai save pateikė ir tapo labai mylima, kai grįžo vyrai kurie papasakojo tiesą tapo nekenčiama.
Puslapiai: [1] 2 3 ... 10