Nuotaika pas mane normali, tikrai negaliu pasakyti, kad linksma, arba liūdna, pesimistinė.
Šiaip tai nekenčiu depresyvių bronsonų, platonų, ten visokių ramzių, nortonų ir t.t. Nepatinka būti tarp neaiškios emocinės būklės žmonių, kurie išvien kikena, kalba bile ką, kas ant liežuvio galo. Dažniausiai tokie nervingi būna, negali ramiai pabūti. Jų tiesiog neina suprasti, nes argumentuose nėra aiškios logikos ir jie patys atrodo savęs nesuvokia.
Draugus kažkokiu būdu gal ir atsirenku.. Jeigu kažkuo žmogus nepatinka, yra "čiudnas", tai ir neverta prasidėti, eikvoti energijos stengiantis tapti draugais. Turiu daug draugių linkolnių, vos kelias platones, nes daugiausiai jos būna kažkokios keistos arba durnos (depresyvios). Net Facebook'e nemėgstu dalintis ten viskuo.
Mėgstu gyvenime palaikyti viduriuką: per daug neišsišokti ir per daug nenuvertinti savęs. Nemėgstu būti lydere arba "kompanijos siela". Geriau paprastumas, ramus gyvenimas. Nors ir tylenė nesu, galiu pasakyti savo nuomonę, ją apginti.
Mano pažiūros maišytos: tikiu materializmu, bet derinu su idealizmu. Tik per daug nemėgstu veltis į idealizmą, nes logiškai jo negaliu paaiškinti ir dėl to nesuvokiu.
Nemėgstu gėjų, lesbiečių, transeksualų, lytį pakeitusių žmonių - tai tiesiog nenormalu ir nesuvokiama sveiku protu. Esu šiek tiek ir rasistė. Tokios pažiūros atėję iš šeimos: tėvai labai nemėgsta tokių žmonių, o volteras (brolis) dažniausiai santūriai patyli.
Volterai vyrukai mane traukia kol nepabendrauju :DD ką pastebėjau sužinojusi teoriją, kad pas volterus mane traukia kūnas, sudėjimas - liekni vyrukų kūnai labai traukia. Tačiau kai pabendrauji su volteru, tai pastebi, kad pas jį galvoje tiek daug "briedo". Ta prasme, kad jie tiek daug visko turi galvoje ir niekaip nesuprasi, nenumatysi ką jie galvoja. Tarsi turi aplink save "sieną", kurios niekada neužeisi. Tai va, ir galima sakyti, kad tai tokie vyrukai, kurie tiesiog neprieinami. Kadangi brolis volteras, tai neišvengiamai susiduriu su tokiais, bet ir su tuo pačiu broliu daug nebendraujame: jis savo reikalais užsiėmęs, o aš savo. Nepasakyčiau, kad labai jaukiai su juo jaučiuosi, nu bet brolio negalima ignoruoti. Šeip volterai labai protingi ir įžvalgūs - už tai juos ir vertinu.